Vad säger kunderna

Tekniska prylar saknar ofta vettiga manualer. Därför lägger vi stort fokus på att instruera och utbilda våra kunder. När vi går ska allt fungera, och kunden ska veta hur. Vi står i ständig dialog med våra kunder. Vi gläder oss åt beröm och tar kritik på stort allvar. Här kan du läsa om vad några av våra kunder tycker.
  • Hemfem fick fria händer att föreslå en bra biolösning och vi kom överens om en budget och mitt krav var att systemet skulle vara i drift senast kl 19.00 samma dag som vi flyttade in. Hemfem levererade till 100% och såg dessutom till att hantera lite periferiutrustning som jag redan hade. Jag rekommenderar Hemfem varmt till alla mina vänner och kommer att anlita dom igen.

    Mikael Dahlgren
  • Allt fungerade verkligen när HemFem hade hjälp mig att installera min nya hemmabio

    Lena M
  • Jag är jättenöjd. Installatören var både duktig och trevlig

    Gustaf Å